Update: Ruim 26 weken zwangerschap

Sommige mama’s zie je stralend en fluitend de zwangerschap door komen - bij de zwangerschap van Nolan kon ik me daar gelukkig ook in herkennen - maar dit kleinste draakje heeft me vanaf het eerste trimester in de greep. De zwangerschap van ons derde kindje heeft me spontaan verandert in een futloze, inspiratieloze dweil. Het is zóóó frustrerend!

Ik kom niet op de juiste woorden, omschrijf ‘spinazie’ als ‘die groene plant die je kunt roerbakken’ en zet in plaats van poedersuiker ineens ‘suikerpoeder’ op mijn boodschappenlijstje. En believe me, die boodschappenlijstjes zijn hard nodig: Al is het maar om te voorkomen dat ik alleen met mijn favoriete bon bon bloc thuis kom in plaats van het brood waarvoor ik eigenlijk naar de supermarkt ging. Oh, I love bonbonbloc! <3

 photo zwanger001_zpsft6zyy89.jpg

Op de foto 21 weken zwanger & tot ieders verbazing energiek genoeg haha

Mijn dagen slijt ik denkbeeldig het liefste als een femme fatale, waren het niet dat een joggingbroek met een t-shirt van Rogier me gevoelsmatig gewoon veel beter zit, mijn futloze haar mijn spiegelbeeld uitlacht en mijn huid eruit ziet alsof ik twee dagen eerder ben heengegaan. Tot overmaat van ramp verloor ik vorige maand een hoektand (‘Een kind, een tand’), kan ik op mijn benen een landkaart der spataderen uit tekenen en maakte de kapster van het gewaagde kapsel dat Rogier voor mij in gedachten had een soort mislukte coupe-bolletje-piek waar geen ‘luchtig laagje’ in te vinden is.

Gelukkig is mijn zelfspot niet verdwenen en vinden we het een heerlijke gedachte dat we over een paar weekjes ons nieuwe mensje mogen verwelkomen. Inmiddels ben ik ruim 26 weken in verwachting, weten we of het een jongetje of een meisje gaat worden & heb ik heel veel om met jullie over te kletsen. Lezen jullie weer gezellig mee?

Altijd als eerste op de hoogte zijn? Like ons op  Facebook en Twitter.

Liefs,
elouise

Bewaren

Bewaren

Leave a reply

Dit vind je misschien ook leuk...