Happy birthday! Wensenlijstjes

Ken je dat: Het hele jaar door zie je allerlei dingen die je zou willen vragen voor je verjaardag 'oh dat moet ik onthouden' je denkbeeldige wensenlijstje wordt steeds langer, maar als iemand je puntje bij paaltje vraagt wat je wensen zijn weet je plotseling niets te bedenken? Exactemento dat heb ik dus ALTIJD.
Op Valentijnsdag vier ik mijn 28e verjaardag en dit heb ik het afgelopen jaar verzameld op mijn (veel te dure-dromen mag) lijstje.

Kitchenaid Artisan Creme (€ 499,-)

Dit staat oprecht al jáááren op mijn wishlist. Ik gun het mezelf nooit en vind de Kitchenaid Artisan te duur om ‘even tussendoor’ te kopen. Rogier ziet me aankomen! :p  Kortom ik staar af en toe verliefd naar wat plaatjes, lees jaloers alle reviews en droom ervan dat hij ooit in mijn eigen keuken mag staan. Hij zou er prima bijpassen, ja toch, ja toch? (Zeg ja!) Ik ga er aankomend jaar zelf maar eens gericht voor sparen!
 photo huis004_zpsz5ph24qr.jpg

Nieuwe rijlaarzen (€ 389,-)
Met 3 paarden in mijn achtertuin krijgen mijn rijlaarzen het zwaar te verduren. Mijn laatste paar rijlaarzen kocht ik in juni 2011 voor respectievelijk €269,- in de sale. Inmiddels vertonen ze scheurtjes in het leer, gaan mijn ritsen steeds stroever dicht en zien ze eruit of de kleur ‘modder’ echt bestaat. Tijd om te vervangen dus, maar steeds als ik op het punt sta om nieuwe te bestellen denk ik: Oh maar voor dat bedrag kan ik ook nieuwe fietsen kopen voor mijn jongetjes of een weekendje naar Disneyland met ze. De eindeloze confrontatie met het moederschap: ik kan niet meer aan mezelf denken haha.

999 vragen aan mezelf (€12,50, bol.com)
In 2016 werd dit vrolijke boekje uitgebracht, en toen heb ik het direct op mijn wensenlijstje gezet. Het zijn van die aparte dingen waar ik echt een glimlach van kan krijgen. Je beantwoord 999 vragen aan jezelf en op sommige (ik heb stiekem even gespiekt) wist ik eigenlijk niet eens een antwoord. Juist omdat je in de loop der jaren toch veel ontwikkelingen doormaakt lijkt het me leuk om het boekje in te vullen, op te bergen en over 10 jaar nog eens te openen om te zien in hoeverre mijn kijk op de wereld, bepaalde visies en mijn ambities verandert zijn.Ted Baker Aracon tas (€39,- thelittlegreenbag.nl)

Geen leder maar Ted Baker is één van mijn favoriete merken voor tassen & schoenen, en dit eenvoudige doch classy model waardeer ik om haar eenvoud en gebruiksgemak. Ik wissel vaak van tas en zeker als ik even boodschappen ga doen vind ik het heerlijk om wat tassen te hebben waar ik in een handomdraai een paar essentials zoals portemonnee en zonnebril in kan gooien. Love it
 photo tedbaker_zpsjyplca9s.jpg

Nieuw beschermhoesje voor mijn telefoon

Toen mijn omgeving bij aankoop van iedere nieuwe telefoon weddenschappen ging afsluiten over hoelang ik mijn beeldscherm kras- en breukvrij kon houden, besloot ik mijn telefoon voor het eerst te trakteren op een hoesje. Het werkt want, nu 15 maanden later is hij nog even mooi als bij aankoop. Het hoesje zelf heeft het wel flink te voortduren gehad en is inmiddels écht aan vervanging toe.

Professionele make-up kwasten

Je zou het niet denken maar ik vind make-up’en best leuk. Sinds ons nieuwe leven op de boerderij is mijn gezicht iets vaker au naturel als toen ik nog als directie secretaresse aan het werk was maar helemaal afleren? Neh! Helaas zijn mijn kwasten na 4 trouwe jaren echt aan vervanging toe, ideaal als verjaardagscadeautje. Toch?

As you can see zijn behoorlijk wat dingen flink aan de prijs. Om eerlijk te zijn koop ik de meeste spullen gewoon als ik ze écht nodig heb en blijven daardoor vooral de dure dingen over op mijn wishlist. End of story: “Jullie gezelligheid heeft prioriteit, een envelopje is welkom”.

Welke items staan er op jullie verlanglijstje? Laat hier beneden een reactie achter en like ons op Twitter en Facebook

Liefs,

elouise

Bewaren

Bewaren

Leave a reply