Cute moments #1: Mijn peuter regelt het wel

Jullie hebben waarschijnlijk wel gemerkt dat ik nog niet op het oude tempo aan het bloggen ben. Alles heeft een reden, maar ik voel me helaas nog steeds niet zo lekker.

Toen ik vanavond de paarden had binnen gezet, was ik eventjes op bed gaan liggen. Nolan was nieuwsgierig waar zijn mama nu toch was gebleven en hoorde ik heel voorzichtig de slaapkamerdeur openen: ‘Mama voel jij je niet zo lekker?’ terwijl hij met zijn handje aan mijn voorhoofd voelde.
‘Ach jeetje mama volgens mij heb jij een beetje korst (koorts), ik ben zo terug’.

Kopje thee
Nietsvermoedend bleef ik liggen: Hij bleek zelf de waterkoker te hebben gevuld en aangezet om een kopje thee voor me te zetten. Gelukkig was hij zo slim om aan papa te vragen het naar boven te dragen.
”Drink maar lekker op mama. Ik ben bij jou hoor, je hoeft niet bang te zijn” terwijl hij zachtjes over mijn arm streelde. ‘Je bent zo weer beter!’

Gezellig samen kletsen
Het is alsof ik mezelf hoorde praten tegen mijn eigen jongens. Heerlijk hoe kleine kindjes alles klakkeloos kunnen kopiëren van hun ouders.  Gezellig kwam hij naast me liggen op bed om even te kletsen samen. Morgen vieren we namelijk de verjaardag van mijn schoonvader en mag hij voor het eerst in zijn leventje logeren bij mijn moeder.
Spannend he mama? Doe jij mij dan missen?’
Natuurlijk mis ik mijn mannetjes als ze uit logeren gaan.
Mama kunnen wij dan morgenochtend nog even croissantjes kopen voor oma? En weet Duke hoe de oven van oma werkt? Dan doe ik ontbijt op bed maken voor hun. Lief he?’

Welke zoete momenten zijn jullie bijgebleven?
Het zijn voorbeelden van zoete momenten die ik vaak vereeuwig op papier zodat ik ze nooit meer kan vergeten. Welke zoete moment is jullie bijgebleven met jullie eigen kinderen of neefjes/nichtjes? Laat je reactie hier beneden achter bij de comments!

Liefs,

elouise

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a reply